Wat Doen We?

Wij zijn een familiaal bouwbedrijf met 3 generaties ervaring die graag uw huis bouwt. In 1963 startte grootvader Andre Viaene zijn bouwbedrijf, dat is later voortgezet door zijn zoon Jef. Sinds enkele jaren zijn ook de zoons Koen en Tom werkzaam in het bedrijf.

Wij doen bijna alles wat er gedaan moet wanneer men wilt bouwen. A Bouw is een aannemer en bouwbedrijf. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor nieuwbouwwerken. U heeft uiteraard de keuze om zelf een deel van het werk te doen, maar wij kunnen natuurlijk alle werkzaamheden op ons gebied voor u uitvoeren. Uw tevredenheid is voor ons zeer belangrijk. Wij doen er dan ook alles aan om aan al uw wensen te voldoen. Door hoog kwalitatief werk te leveren zorgen wij voor het beste resultaat.

Wij kunnen uw droomhuis werkelijkheid maken!

Kunt u zich voorstellen dat u binnenkort een perfecte woning heeft die helemaal naar uw wens is gemaakt? Dit kan misschien een eengezinswoning, of een villa of iets geheel anders zijn. Dit is allemaal mogelijk met Abouw! U kunt terecht bij ons voor alle soorten nieuwbouwwerken: van een moderne uitstraling tot een klassieke woning. Wij kunnen alle stijlen realiseren!

Wij zitten al sinds 1963 in het vak en hebben veel ervaring! Ons team medewerkers staan voor u klaar!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.